Het hoogtepunt van het tienerclubseizoen is de afsluiting: het jaarlijkse tienerkamp. In het weekend van 25 tot en met 27 mei waren 50 tieners uit heel Nederland aanwezig bij Christ Scene Investigation.

Creatief

Daar onderzochten ze een scene die nog moet plaatsvinden: de wederkomst (de terugkeer van Jezus op aarde). Op vrijdagavond wisten ds. Jan Rokus Belder en Gabriel A. Kwayie de tieners te boeien met hun eigen ervaringen. Op sabbatochtend (zaterdagochtend) was er een carrousel langs verschillende stations. Zo maakten tieners een moodboard, filosofeerden ze over de wederkomst en maakten er een filmpje over. De groep blijkt heel wat creativiteit te bezitten!

Het tienerclubteam verzorgde spellen die volledig in het thema pasten. Op zaterdagavond bleek de bende van Oud Zandbergen een misdaad te hebben gepleegd. Die moesten de tieners oplossen door het dossier compleet te maken. Hun scheikundekennis kwam daarbij goed van pas, want welk gif was er eigenlijk gebruikt?

Hechte vriendschappen

Zondag gingen de tieners een dag naar de Efteling, waarna ze moe maar voldaan weer naar huis gingen.

Madelon Comvalius, verantwoordelijk voor de tienerclub: ‘Mooi om te zien dat de vriendschappen tussen de tieners steeds hechter worden.’ Ook enthousiast is ze over de vrijwilligers die heel hard werken om het evenement succesvol te maken. ‘Bijzonder dat het tienerclubteam iedere keer weer veel vrije tijd investeert om een uniek kamp neer te zetten.’

Nieuw seizoen

Tieners tussen de 12 en 15 jaar zijn van harte welkom bij het nieuwe tienerclubseizoen, dat op sabbat 6 oktober van start gaat. Vergeet niet je van tevoren op te geven.

Bekijk alle foto’s in dit album op Facebook.




Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: