Het evangelie van Patmos is een Bijbels dagboek dat zich op fascinerende wijze onderscheidt van vele anderen. De dagelijkse overdenkingen zijn gebaseerd op maar één bijbelboek: de Openbaring van Johannes.

Toegankelijk

De overdenkingen zijn in blogvorm geschreven door dr. Jon Paulien, hoofd van de theologische faculteit op de Loma Linda Universiteit, in de Verenigde Staten. Dr. Paulien is een specialist op het gebied van de geschriften van Johannes in het Nieuwe Testament en schreef verschillende boeken over de eindtijd. In dit dagboek deelt hij veel ervaringen uit zijn eigen leven. Dat maakt het boek toegankelijk en praktisch.

Hier en nu

Staat Openbaring voor jou gelijk aan toekomstvoorspellingen? Dan zal dit boek je verrassen, want je maakt kennis met een andere kant van Openbaring. Dit Bijbels dagboek laat namelijk zien dat Openbaring ons niet alleen voorbereid op een leven in de toekomst, maar ook handreikingen doet voor het hier en nu.

Natuurlijk komt er ook veel achtergrondinformatie voorbij, maar het boek legt vooral de nadruk op de persoon Jezus Christus. Het gaat er elke dag opnieuw over wie Hij is en wat Hij voor ons heeft gedaan en doet.

Hart onder de riem

‘Dit dagboek wil de lezer een hart onder de riem steken. De eventuele angst voor wat nog komen gaat wordt in dit boek omgezet naar de blijdschap van de zegeningen die we iedere dag mogen ervaren’, zegt ds. Enrico Karg, Algemeen Secretaris van de Nederlandse Adventkerk en eindverantwoordelijk voor de afdeling Publicaties.

Dr. Paulien hoopt met dit boek Openbaring dichter bij de lezer te brengen. Maar bovenal hoopt hij dat de lezer zich persoonlijk aangesproken voelt door de openbaring van Jezus Christus.

Introductieprijs

Het dagboek is te koop vanaf de Open dag  op 1 juli. Die dag is er een speciale meeneemprijs van € 12,50.

Na de Open Dag kost het boek € 15,00 (exclusief verzendkosten) en staat het ook in de webwinkel.

Van harte aanbevolen!




Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: