Met de ingang van het nieuwe schooljaar heeft Jeu Boelen zijn directeurschap van Christelijke Basisschool Oud Zandbergen overgedragen aan interim directeur Jos van Teunenbroek. Boelen werkte sinds 1 augustus 1986 bij de basisschool; hij was meer dan twintig jaar directeur.

Adventistische identiteit

De hele organisatie van de basisschool was bij Boelen in goede handen: hij regelde bijna alles. Hij zorgde goed voor het personeel en voor de financiën en stelde het kind altijd centraal. Hij besteedde altijd veel tijd aan de intake van nieuwe leerlingen en vertelde veel over de visie van de school en de adventistische identiteit ervan. Ook maakte hij het H-onderwijs binnen de school mogelijk en haalde de buitenschoolse opvang binnen.

Veel dank

Per 1 oktober 2018 is Jeu Boelen met vervroegd pensioen. Het kerkgenootschap en het schoolbestuur zijn hem dankbaar voor alles wat hij heeft betekend voor de school. Het officiële afscheid is eind november plaats; de leerlingen namen al afscheid met een geweldig circusfeest.

Interim directeur

De Raad van Toezicht benoemde Jos van Teunenbroek tot interim directeur. Zij is een zeer ervaren basisschooldirecteur, gespecialiseerd in interim management. Eerder werkte zij als interim directeur op een christelijke basisschool in Zoetermeer. Zij zal verder vorm geven aan het vernieuwingsonderwijs binnen Cbs Oud Zandbergen.




Source link

CategoryNews

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: