Open Dag 2014

Het is weer zover! Op 30 juni om 10.30 uur is de Open Dag op landgoed Oud Zandbergen. Zoals gewoonlijk betekent het lekker struinen langs kraampjes van departementen, gemeenten en diverse goede doelen. Klets bij met vrienden, familie en kennissen onder het genot van een hapje en een drankje!

Thema

Nieuw dit jaar het thema van de Open Dag: familie. Denk daarbij aan familie in de breedste zin! Nodig vooral vrienden, buren en kennissen uit.

Omdat de Open Dag voor jong en oud is hebben we dit jaar een gamescorner met een springkussen voor kinderen. Daar vind je ook de oudhollandse spelletjes, leuk voor iedereen! Je krijgt de hele dag toegang tot de corner voor €2,50.

Zelf kun je ook bordspellen meenemen. Gezellig!

Boeken

Als vanouds vind je naast snuisterijen en lekkere hapjes ook veel boeken op de Open Dag. Stanborough Press is aanwezig en in de kraam van het Servicecentrum vind je maar liefst negentien boekaanbiedingen. Buitenkansjes en koopjes dus.

Ook leuk om te weten: het afgelopen jaar verzamelde het ESDA-instituut een indrukwekkend aantal tweedehands boeken. Bedankt aan iedereen die zijn of haar boeken aan ESDA heeft gegeven! De boeken worden voor € 0,50 per stuk verkocht en de opbrengst komt geheel ten goede aan ESDA. Kom kijken of er ook iets voor jou bij zit!

Zin in

Wij hebben er zin in en jij hopelijk ook! Je bent van harte welkom van 10.30 uur tot 16.00 uur.

Kom je met de auto? Je kunt het terrein op via de Prins Alexanderweg: de ingang aan de Amersfoortseweg is afgesloten. Parkeren kost €2. Het parkeergeld wordt gebruikt voor het onderhoud van het terrein.

We verwachten vooralsnog stralend weer. Vergeet niet om je goed in te smeren en drink voldoende!




Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: