In samenwerking met Andrews University organiseert ons opleidingscentrum Newbold (Verenigd Koninkrijk) een aanbiddings- en muziekleiderschapstraining.

Na voltooiing beheers je de kunst van het leiden van de christelijke eredienst en ontwerp je effectieve programma’s voor diverse en hedendaagse gemeenten.

inhoud training

Gedegen schriftuurlijke kennis om ervoor te zorgen dat je aanbiddingontwerpproces geworteld is in theologische integriteit en deze handhaaft.

Een diepgaand begrip van de principes en praktijken van aanbidding en hoe deze historisch zijn geëvolueerd.

Vervlechting van praktische kernvaardigheden (waaronder arrangeren en schrijven van liederen, koorregie, vocale techniek en meer).

Een verrijkt begrip van multiculturele contexten, door observatie uit de eerste hand van en deelname aan aanbiddingsprogramma’s in verschillende omgevingen.

Leiderschapsvaardigheden en pastorale zorg, waardoor je het vertrouwen krijgt om zowel gezamenlijk als individueel een mindful aanbiddingsprogramma te ontwerpen.

Docenten met ervaring

Docenten met grote muzikale ervaringen werken mee aan de training: dr. David Williams (professor op Andrews University). dr. Nick Zork (tekstschrijver van liederen en muzikaal directeur), Kärt Lazić (zanger en schrijver), dr. Tihomir Lazić (senior docent in systematische theologie op Newbold) en Paul Lee (radiomanager en vocalist).

De opleiding wordt 5 mei gelanceerd en iedereen kan kiezen uit een training van acht dagen (volledige training) of twee dagen.

Meer informatie op de website van Newbold.

 
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: