Na een lange tijd inactief te zijn geweest maakte de Stichting Leven & Gezondheid de afgelopen jaren een herstart. De stichting wil nu met de inmiddels geformuleerde speerpunten het land ingaan.

Speerpunten

De speerpunten zijn Health Adventure: een laagdrempelig gezondheidsprogramma en Op reis naar heel-zijn: een 12-stappenprogramma voor verslaving en milde geestelijke gezondheidsproblemen. Daarnaast richt de stichting zich op ethische dilemma’s zoals levenseinde- en genderproblematiek.

Bestuursleden gezocht

Advertentie Stichting Leven & Gezondheid

Het bestuur bestaat op dit moment uit zes personen maar we willen er leden bij. Daarom zijn we op zoek naar: enthousiaste bestuursleden en een penningmeester m/v.

De stichting heeft een eigen verantwoordelijkheid voor de benodigde inkomsten om de activiteiten mee te financieren. We zijn op zoek naar een penningmeester die het een uitdaging vindt om meer inkomsten te genereren door bijvoorbeeld contact te leggen met overheden en subsidieverleners. Maar er zijn mogelijk meer manieren.

Uitvoeren

We zijn ook op zoek naar enthousiaste bestuursleden die de programma’s uitvoeren, nieuwe ideeën uitwerken en activiteiten ontplooien op gezondheidsgebied. Er is een lange lijst met wensen uit het land die de stichting zou kunnen oppakken. Daarom hebben we meer mensen nodig om met deze wensen en plannen aan de slag te gaan.

Meedoen

Lijkt het je leuk om mee te denken en vooral te doen? Stuur dan een berichtje met korte motivatie en wat jouw vaardigheden en wensen zijn naar info@levengezondheid.nl. We nemen dan graag contact met je op om verdere plannen te maken.




Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: