Albert, Eize, Pieter Jacob en Linda.

Speranza in Lelystad vierde op 23 juni feest. Maar liefst vier mensen kozen voor de doop in bijzijn van familie en vrienden. Het feest was helemaal compleet met het opdragen van vijf kinderen, na de doophandeling. Gedoopt zijn: Pieter Jacob Post (29), Linda Post-Guyt (30), Eize Post (26), Albert van Laar (19).

De vier dopelingen wonen op Urk en namen aardig wat famlieleden en vrienden naar Lelystad. Daarnaast was er een aantal adventisten met Urker roots aanwezig. Warm was het niet, maar de kou verhinderde enkele familieleden niet hun geliefden alvast in het doopwater te feliciteren!

De dopelingen kwamen elk via een bijzondere weg tot geloof. Zij getuigden van hun individuele reis tijdens de dienst en bleken via wondere wegen in aanraking te zijn gekomen met het adventisme. Met enkele van hen vormde Jean Lynch een bijbelstudiegroep. Die groep had niet direct resultaat; er volgden nog diepe dalen in de persoonlijke levens van de dopelingen. Toch hadden zij uiteindelijk allemaal het verlangen om hun leven aan Jezus te geven.

De gemeente nam uitgebreid de tijd voor cadeaus, bloemen en felicitaties tijdens deze vrolijke bijeenkomst. Ook mooi: vanaf Bonaire volgde de familie Lynch de dienst via de livestream en had nog een woord voor de dopelingen.




Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: