In coronatijd zijn mooie ideeën geboren, zo ook het idee voor Catch28! Wat geloven adventisten nu precies? Wat staat er eigenlijk in die 28 geloofspunten? Zo’n 25 jongeren uit verschillende delen van het land kregen antwoord op deze vragen tijdens Catch28. De start was maandagavond 9 november en maandagavond 22 maart was de laatste bijeenkomst.

Deskundigheid

Catch28 is een online programma van 10 avonden. Iedere avond wordt verzorgd door een andere predikant. Madelon Comvalius, departementshoofd Jongeren & Gezinnen: ‘Hierdoor maken we niet alleen gebruik van veel deskundigheid, ook leren de jongeren verschillende predikanten uit het land kennen. Daarnaast heeft iedere trainer haar/zijn eigen stijl, wat voor een leuke afwisseling zorgt.’

Afwisselende reis

Het kernteam, bestaande uit Miranda Broekhuis, Christle Jasinta en Madelon Comvalius, kijkt terug op een mooie, afwisselende reis die voorbij is gevlogen. Ze zijn dankbaar voor de professionele bijdragen van de collega’s en trots op de jongeren die hun tijd hierin hebben geïnvesteerd en enthousiast hebben meegedaan.

Volgend seizoen

Ondertussen zijn de voorbereidingen voor het volgend seizoen alweer in volle gang. Voor de groep die nu Catch28 Basic heeft afgerond volgt in het najaar een Catch28 Advanced programma. Daarnaast zal ook Catch28 Basic opnieuw worden aangeboden aan alle jongeren die het deze keer gemist hebben. Meer informatie volgt na de zomervakantie, houd deze website dus goed in de gaten.

Positieve reacties

Na afloop kreeg het kernteam positieve reacties van deelnemers. ‘Dankjewel voor jullie bijeenkomsten. Ik kijk ernaar uit om in het najaar van 2021 weer jullie bijeenkomsten bij te wonen.’ Een ander zei: ‘Bedankt voor het organiseren van deze Catch28 serie. Ik heb er van genoten!’
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: