Nelis Motto was sinds 1 januari 1973 een zeer betrokken lid van de gemeente Groningen. Hij was altijd actief met Sympathia, het schoonmaken van de kerk, de preek opnemen met bandjes (toen nog) en deze ronddelen onder de mensen.

Veel mensen bij afscheid

Gelukkig konden er bij het afscheid veel mensen van de familie en enkelen uit de gemeente aanwezig zijn. Ook was er de mogelijkheid om de dienst digitaal te volgen, waarvan veel mensen dankbaar gebruik maakten. De kinderen, Thea, Juliet en Donald keken zeer liefdevol terug op hun innig geliefde vader. Ook de kleinkinderen namen met tranen in de ogen afscheid van hun zeer betrokken en trotse opa.

Psalm 23

Bij de overdenking stond ds. Jan Rokus Belder, op verzoek van de familie, stil bij de bemoedigende woorden van Psalm 23. Hoe David daarin beschrijft dat God, zowel als herder en koning, zorg heeft voor zijn kinderen. Hij is er altijd en gaat met je mee. Vooral de groene weiden en de rijk gedekte tafel waaraan je genodigd wordt, waren aantrekkelijke beelden voor de overledene. Hij kon intens genieten van lekker eten. Op deze manier is warm afscheid genomen en brachten de aanwezigen Nelis Motta naar zijn laatste rustplaats. Daar wacht hij, met allen die zijn voorgegaan, op de belofte die Jezus heeft gegeven.
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: