Op sabbat 10 februari was er een doopdienst in de gemeente Rotterdam Zuid. De dopelingen waren Jelle van Rijswijk en Ester Ramsoender. Verder werd Mariette Bosma in de gemeente opgenomen.

Opgegroeid in de kerk

Jelle is van kleins af aan al bekend in de kerk in Rotterdam Zuid. Jelle kreeg en wilde meer taken in de kerk en koos uiteindelijk voor de doop. De gemeente ziet hem als een goed voorbeeld voor jongeren. Ester was als kind al heel behulpzaam. In haar belijdenis vertelde ze dat ze in haar jeugd situaties soms heel moeilijk heeft ervaren, maar kwam ze tot ontdekking dat zij voor Hem moest kiezen. Het was een hele emotionele, prachtige doop.

Zoektocht naar God

Mariette was al heel lang op zoek naar God. Mariette bezocht verschillende adventgemeenten in de regio maar voelde zich het meest thuis in Rotterdam Zuid. Om de adventleer beter te kennen, kreeg ze ondersteuning van  ouderling Norine Blanker. Na afloop werden Jelle, Ester en Mariette gefeliciteerd met hun keus. De dienst werd geleid door ds. Dwight van Ommeren.Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: