In twee oorverdovende knallen veranderde Beiroet in een geruïneerde stad van afgebrokkelde muren, versplinterd glas en geknakte zendmasten. Ons hart gaat uit naar de duizenden slachtoffers van de explosie in de Libanese hoofdstad. Het ADRA-kantoor van onze internationale ontwikkelingsorganisatie, het kerkgebouw, de Adventscholen, het ADRA Advent Learning Center, een school voor ruim 120 Syrische vluchtelingkinderen, zijn beschadigd. Voor zover wij weten zijn onze collega’s, kinderen en gemeenteleden ongedeerd. Toch is het verdriet groot. Eliane Abikheir, projectmanager bij ADRA Libanon: ‘Ik woonde vroeger bij het havengebied. Goede vrienden en voormalige buren van mij zijn dood. Het is ongelooflijk triest.’

Impact en gevolgen explosie

Adventist News Network, het officiële nieuwskanaal van de Adventkerk, sprak met ADRA-regiodirecteur Gunter Wallauer en Unievoorzitter Rick McEdward. Beide heren vertellen onder andere over de impact en de gevolgen van de explosie op de kerk en haar gemeenteleden.

Blijft u alstublieft bidden voor de slachtoffers in Beiroet. Wilt u helpen met een donatie? Maak dan uw gift over op: NL57 RABO 0378 3857 47 t.a.v. ADRA Nederland o.v.v. Adventisten helpen Beiroet. Dank u wel!
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2019 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: