Via WhatsApp konden aanwezigen nummers aanvragen en toen het nummer Total Praise binnenkwam, leefden ook de muzikanten zich helemaal uit. Er waren jongeren en jongvolwassenen uit Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Almere, Dordrecht, Utrecht, Gouda, Delft, Enschede en Amersfoort. De derde editie van 2:12 Central was een succes!

Sing-in en afwisseling

De kapel van de adventgemeente Huis ter Heide was helemaal omgebouwd tot een sfeervolle woonkamersetting en de bezoekers werden warm ontvangen. Een halfuur voor aanvang konden zij al meedoen met de sing-in, verzorgd door het praiseteam van Huis ter Heide.

Dit keer was Christian Breure, een ervaren gospelzanger, de gastheer. Hij trapte de avond om 20.00 uur af met een prachtig getuigenis over hoe zijn aanbidding van God een rode draad is in zijn leven. De groep Adoration & Praise en het koor D’light brachten nummers.

Na de pauze begon de jamsessie. Minstens drie drummers, drie basgitaristen en vijf pianisten wisselden elkaar voortdurend af. Emma zorgde met haar viool voor een mooi en rustig moment na een aantal wervelende jamsessies.

Verbeterd

Bente Bergmans, projectleider van 2:12 Central, schrijft dat het concept hier en daar is aangepast naar aanleiding van de eerste twee bijeenkomsten. Er is een geestelijk deel waarbij de aanwezigen met woord en gebed de diepte ingaan, om God op te zoeken voor de jamsessie begint. ‘We hebben gemerkt dat dat belangrijk is om te doen. Het is fantastisch als er muzikaal talent is in de kerk, maar dat is niet waar deze avond om draait. God moet centraal staan.’

Herkansing

Er waren zoveel verzoekjes via WhatsApp, dat niet alle nummers gespeeld konden worden. Gelukkig wordt 2:12 Central op 1 juni weer georganiseerd. De niet-gespeelde nummers worden dan opgenomen in het programma.



Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: