Veel gelovigen troffen elkaar op sabbat 19 november bij de vesperdienst in het Witte Kerkje in Huis ter Heide. De vesperdiensten trekken bezoekers uit het hele land. Zij komen graag samen voor een dienst van bezinning én bezieling. Elkaar na afloop treffen bij een kopje koffie of thee en de gelegenheid om bij te praten is voor velen de kers op de taart.

Woord, gebed, muziek en stilte

Het Witte Kerkje is een sfeervolle en ingetogen plek om in elkaars nabijheid een bijzondere dienst te beleven. Een dienst van woord, gebed, muziek en stilte. De volle kerk op 19 november zorgde bovendien voor uitbundige samenzang bij prachtig orgelspel.

Thema

Voorganger was ds. Bert Nab. Hij sprak over het thema Is het einde gekomen? Het vesperkoor onder leiding van Peter Dingemanse bracht mooie zang en muziek ten gehore.

Volgende dienst 25 februari 2023

De meeste bezoekers verheugen zich alweer op de volgende vesperdienst. Die vindt plaats op sabbat 25 februari 2023 om 16.00 uur, in het Witte Kerkje in Huis ter Heide. Voorganger is dan ds. Tom de Bruin. Hij komt speciaal over uit Engeland om de dienst te leiden. Ben je nooit naar een vesperdienst geweest? Laat je eens verrassen en inspireren. Van harte welkom op 25 februari 2023!
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: