Door het coronavirus kunnen veel fysieke bijeenkomsten en trainingen nog steeds niet doorgaan. We hebben deze met pijn in het hart moeten annuleren of uitstellen. Gelukkig zijn er ondertussen vele online alternatieven ontwikkeld.

jongeren & gezinnen

Daarnaast zijn er verschillende materialen voor de lokale gemeenten en/of thuis uitgewerkt. Op de pagina van het departement Jongeren & Gezinnen staan ze allemaal op een rij.

Interactief met placemats

Sinds kort kun je op een leuke, interactieve en bijzondere manier aan tafel bezig zijn met het geloofsleven van je kinderen. Dat kan met hulp van speciaal ontwikkelde placemats waarin opdrachten en vragen zijn verwerkt. We hebben er inmiddels drie gepubliceerd: Wonderbaarlijke Wereld (het scheppingsverhaal), de Ark van Noach en Jezus wordt geboren. Print de placemats uit op A3 en plastificeer ze. Iedere ochtend en/of avond ontdekken jullie samen één van de opdrachten. Samen eten is nog nooit zo leuk geweest. We publiceren regelmatig nieuwe placemats. Houd daarom de pagina van Jongeren & Gezinnen in de gaten. Veel plezier!
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: