Voor velen was Jacoba Maria van Putte-Huijbrecht oma Cobie. Zij woonde nog steeds zelfstandig en was zeer scherp van geest. Zij werd geboren in Keulen, waar haar ouders op dat moment met hun schip lagen. Door een goede vriend zijn ze beiden in aanraking gekomen met de zevendedagsadventisten.

Naar Meppel

Jacoba werd op 11 mei 1958 in Rotterdam gedoopt. De familie verhuisde in 1989 naar Tuk (Steenwijk), waarna ze lid werden van de gemeente Meppel. Van Putte sloot vriendschappen binnen de gemeente met jong en oud en was een zeer geliefd gemeentelid. Dit was te zien tijdens de uitvaart. Het kerkje zat vol. Jan Rokus Belder leidde de uitvaartdienst en haalde nog wat herinneringen op. Door toedoen van de familie Van Putte werd de familie Belder adventist. Daarna ontstond er een warme vriendschap en is er altijd contact gebleven.
Jan Rokus sprak over 2 Korintiërs 12: 9: Mijn genade is u genoeg. Dit naar aanleiding van de door Jacob van  Putte zelf gekozen tekst op de rouwkaart. Wij zullen haar missen en zien uit naar het weerzien.
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: