Eén keer in de vier jaar organiseert Groot-Brittannië een meerdaags jongerencongres tijdens het Paasweekend. In 2020 is het weer zo ver. En … dit keer is Nederland ook uitgenodigd! Ben jij tussen de 15 en de 35 jaar oud? Ga dan mee op deze unieke reis naar Nottingham, Engeland.

DE REIS

We verzamelen donderdag 9 april aan het begin van de avond op landgoed Oud Zandbergen. Met onze bus reizen we naar Hoek van Holland. Daar nemen we de ferry, waar een opgemaakt bedje in een 4-persoons hut op je wacht. De volgende ochtend reizen we door naar Nottingham.  Onderweg is er tijd voor wat sightseeing: we zijn tenslotte in het buitenland! Op zondag 12 april vertrekken we in de middag weer richting de kust om in de avond de ferry te pakken (opnieuw met hut). Bij voldoende tijd kun je rekenen op nog meer sightseeing-momenten. Maandag 13 april arriveren we aan het begin van de dag in Nederland. In de loop van de ochtend zijn we terug op landgoed Oud Zandbergen.

HET CONGRES

Het thema van het jeugdcongres is: Just One!
Het congres start vrijdagavond met een diner en eindigt zondag met een lunch. Alles vindt plaats op de campus van de Universiteit van Nottingham. De plenaire sessies zijn in het grote auditorium. Verder zijn er gedurende het weekend activiteiten en workshops, is er gelegenheid om te sporten en wat meer van Nottingham te zien. Op nog geen 10 minuten lopen van het auditorium vind je jouw slaapplek; een singleroom met een gedeelde badkamer. In ditzelfde gebouw is de grote eetzaal, waar we samen eten.

KOSTEN EN AANMELDEN

De bijdrage voor deze unieke reis naar het jongerencongres in Groot-Brittannië is €239 per persoon. Dit is inclusief alle maaltijden, de busreis, de ferryovertocht in een hut, sightseeing in Engeland, een singleroom op de campus in Nottingham en alle programmaonderdelen van het jongerencongres.

Ga je mee? Meld je dan gelijk aan.
Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 31 januari 2020. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus de aanmeldmogelijkheid kan ook eerder gesloten worden.

 

 

 




Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: