Op verzoek van het departement Jongeren & Gezinnen heeft Patrick Nab speciaal voor alle jongeren in de Nederlandse Adventkerk een enquête ontwikkeld. Hij volgt momenteel de opleiding Media en Entertainment Management/Creative Business aan Breda University of Applied Sciences. De titel van zijn afstudeerscriptie luidt ‘digitale media en de Adventkerk’.

Input

Voor deze scriptie is hij op zoek naar zoveel mogelijk input van adventistische jongeren tussen de 15 en 35. Daarom heeft hij de enquête ontwikkeld. De resultaten van het onderzoek zijn anoniem en worden alleen gebruikt voor de doeleinden van deze scriptie. Het onderzoek zal vervolgens de Adventkerk helpen bij het realiseren van een betere digitale geloofservaring voor jongeren en Patrick helpen bij het behalen van zijn diploma. Patrick is al vele jaren vrijwilliger van ons departement Jongeren & Gezinnen.

Wij roepen iedereen tussen 15 en 35 jaar op de enquête in te vullen en wensen Patrick veel succes met het schrijven van zijn scriptie. Hieronder geeft Patrick op YouTube uitleg over de enquête.
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: