De jaarlijkse Bijbelquiz vindt plaats op sabbat 29 januari 2022, vanaf 15:00 uur. Wij hebben het afgelopen jaar ervaren dat het met enige aanpassingen toch mogelijk is om met elkaar de Bijbelquiz te doen en er een leuke middag van te maken ondanks coronamaatregelen.

FYSIEK OF ONLINE

U kunt er voor kiezen om fysiek bij elkaar te komen in uw kerkgebouw (waarbij u uiteraard de geldende regels van de overheid in acht neemt), of u doet de quiz via Zoom of een ander online platform. Bij het aanmelden kan de contactpersoon aangeven of de groep via een online platform gaat meedoen. Meer informatie over hoe de quiz in zijn werk gaat bij fysiek samenkomen vs. via een online platform, ontvangt u na aanmelding.

VRAGENLIJST BIJ VOORKEUR DIGITAAL

Ongeacht de manier waarop u samenkomt (fysiek of online), willen we u aanmoedigen om waar mogelijk de vragenlijsten digitaal te gebruiken tijdens de Bijbelquiz. Bijvoorbeeld op een scherm geprojecteerd, of op een tablet, laptop of smartphone. Dit voorkomt papierverspilling. Mocht dit geen (goede) mogelijkheid zijn voor uw gemeente/groep dan kunt u dat aangeven bij uw aanmelding en sturen wij u de papieren versies toe.

Zoals gebruikelijk zijn er twee leeftijdscategorieën: kinderen (t/m 12 jaar) en volwassenen (vanaf 13 jaar). Houd s.v.p. rekening met deze leeftijden.

1 CONTACTPERSOON PER GEMEENTE

Voor een soepel verloop van de organisatie vragen wij vriendelijk dat slechts 1 contactpersoon per gemeente de aanmelding voor de gemeente verzorgt. Deze contactpersoon kan bij aanmelding aangeven hoeveel groepen er in de gemeente mee doen. U kunt uw gemeente via onderstaand formulier opgeven.

Aanmelden kan tot en met 9 januari 2022. Hierna is aanmelden niet meer mogelijk. Wees er dus op tijd bij, want zonder aanmelding kunt u helaas niet meedoen aan de Bijbelquiz 2022.Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: