Op zondag 13 december om 15.30 uur en op zaterdag 19 december om 13.30 uur zal onze kerk opnieuw brede en landelijke exposure via RTL 4 genieten in het programma ‘Onderweg naar de Regio’. Dit is een vervolg op het vorig jaar uitgezonden programma ‘Holland van Boven’ (SBS6).

De makers van dit programma waren zo onder de indruk van het werk van onze kerk dat ze een vervolg wilden maken. Het is een samenwerkingsactie van het Departement Gemeentegroei en de afdeling Communicatie.

Cariben en Nederland

De programmamakers hebben opnames gemaakt op de Cariben, maar ook in Nederland. Voorzitter Rob de Raad van de Adventkerk: ‘Het programma maakt duidelijk dat de kerk een bijdrage levert aan de samenleving en dat de kerk nog steeds relevant is. De programmamakers waren onder de indruk dat onze kerk internationaal is. Op Curaçao is er een andere beleving dan in Nederland. Dat maakt dat de wereld is vertegenwoordigd in de kerk in ons land.’

Hoop en optimisme

De boodschap van ons in de aflevering van ‘Onderweg in de Regio’ is er een van hoop en optimisme. Wij moedigen u aan om iedereen in uw kring aan te moedigen om het programma te bekijken. Wij hopen dat uzelf ook in de gelegenheid bent om het te zien. Wij vragen u tot slot te bidden voor zij die via dit programma worden geraakt om een dienst van ons te willen bezoeken. Wij zijn dankbaar dat ons kerkgenootschap opnieuw een brede exposure krijgt en dat we kunnen laten zien wie wij zijn, waar wij voor staan, en wat wij doen.
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: