Het servicecentrum is de plek waar u terecht kunt om boeken, bijbelstudiemateriaal en andere publicaties te bestellen. Zoekt u wellicht nog een cadeau voor iemand de komende periode? Dan is misschien de dit jaar gepresenteerde Voorleesbijbel een goed idee. Het eerste deel van de Voorleesbijbel (van de schepping tot koning David) van onze kerk werd tijdens het Tussentijdse Informatiecongres op 2 februari in Almere gepresenteerd.

Auteurs

Voor het schrijven van de Voorleesbijbel werden de zevendedagsadventisten Edith Mulder-de Vree en Rudy Van Moere aangezocht. Paul Oole tekende de illustraties.

Voorleesaspect

Leidraad werd het kindersabbatschoolmateriaal voor de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar. ‘De nadruk kwam te liggen op het voorleesaspect’, aldus Jacob Engelgeer. ‘We zien graag dat ouders, grootouders, maar ook leerkrachten op basisscholen bijdragen aan de geloofsoverdracht.’

De Voorleesbijbel is te bestellen via ons Servicecentrum. Let op: doe dit wel voor 16 december a.s. Vanwege sluiting van ons kantoor in de kerstperiode worden bestelling na 16 december niet eerder dan 6 januari wordt verstuurd.
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: