Magdalena (Lena) van Wilgen-Spangenberg gaf rond haar 21ste levensjaar het ja-woord aan haar grote liefde Henk van Wilgen, haar buurjongen en tevens de broer van haar vriendin. Samen krijgen ze vier kinderen en delen ze 58 jaar lief en leed tot aan het overlijden van Henk van Wilgen in 2010.

Samen gedoopt

In 1965 worden ze samen gedoopt in de kerk van Enschede waar ze altijd trouwe leden zijn gebleven. Ze leefden gelukkig met elkaar en hebben samen altijd mooie gesprekken gehad over het geloof. Het was Magdalena’s ervaring dat de hemelse Vader haar altijd zou begeleiden en dat gebed kracht geeft. Ze hield veel van baby’s en kinderen en stond het liefst stil om even te kijken in een kinderwagen.

Goede, enthousiaste vrouw

Ze wordt door haar kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen en mensen die haar kenden herdacht als een hele goede, enthousiaste en levendige vrouw met hart voor iedereen. En waarbij je altijd kon aanschuiven voor een goed gesprek of bord eten. Da. Elise Happé stond tijdens de uitvaartdienst stil bij Psalm 23. Het Bijbelvers die Magdalena van Wilgen-Spangenberg zelf uitkoos als tekst voor de uitvaartdienst. Zij vond de wetenschap dat de Here God haar leidt heel troostrijk. In dat vertrouwen is zij naast de graven van haar man en moeder in Hengelo begraven waar zij wacht op de komst van haar Heiland.
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: