De Open dag van het kerkgenootschap op landgoed Oud Zandbergen is een bijna-jaarlijks festijn. Op 1 juli 2018 was er een publiekstrekker die we op recente edities niet vaak hebben gezien: mooi weer.

Met iets meer dan veertig kramen was de markt dit keer wat kleiner dan voorgaande jaren, maar daarmee niet minder interessant. ‘Er waren mensen uit het hele land’, zegt Patrick Nab, die de dag organiseerde, ‘maar er waren ook kramen uit het hele land.’

Voor elk wat wils

AJV Scouts & Pathfinders verzorgde het programma voor kinderen. Voor een paar euro konden zij op het springkussen, broodjes bakken en popcorn maken. Ook boekenwurmen konden hun hart ophalen. Stanborough Press was wederom aanwezig en het Servicecentrum bood het nieuwe Bijbels dagboek aan voor een introductieprijs. Inmiddels is Het evangelie van Patmos in de webshop te koop. Lees hier meer over het boek.

Doneer

De tweedehandsboekenmarkt deed het geweldig. Voor € 0,50 konden mensen tweedehands boeken meenemen. Daar werd gretig gebruik van gemaakt: voor de eigen bibliotheek of juist om weer door te geven. Heb je boeken over? Doneer ze aan het ESDA-Instituut, voor de volgende Open dag.

Wie écht genoten had van Experience, het jongste evenement van departement Jongeren & Gezinnen, kon voor een klein prijsje decorstukken mee naar huis nemen. De borden die hoorden bij de verschillende continenten bijvoorbeeld. Ook een opblaasaap kreeg een nieuw huis. Alle opbrengsten komen ten goede aan het departement.

Ontmoeting

Lekker eten, gezellig over de markt struinen, het kan allemaal op de Open dag. Maar waar het uiteindelijk echt om draait op de Open dag elkaar weer zien en bij te praten. Tot volgend jaar!
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2019 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: