Na twee jaar zijn wij zeer verheugd dat we deze zomer weer een Summer School kunnen aanbieden! De Summer School vindt plaats op Landgoed Oud Zandbergen in het weekend van 8 t/m 10 juli 2022. U bent allen van harte welkom om in een prachtige ambiance en een ontspannen sfeer u te verdiepen in het aangeboden thema ‘Zorg voor Gods schepping’.

Thema

‘En God zag al wat Hij gemaakt had, en zie, het was zeer goed.’ (Genesis 1:31) Gods geweldige schepping, waarin wij mogen leven en waarvoor wij de zorg hebben gekregen, was in perfecte staat aan het einde van de scheppingsweek. Wat is daar, zoveel duizenden jaren later, nog van over? Hoe goed heeft de mens zijn zorg-rol vervuld? Gelukkig zijn er nog steeds manifestaties van Gods prachtige schepping terug te vinden in de natuur. Tegelijkertijd worden we er ons steeds meer van bewust dat we veel steken hebben laten vallen en dat de toestand op aarde in een rap tempo verslechtert. Gods schepping is bij lange na niet meer in de perfecte staat waarin het ooit verkeerde.

Duurzaamheidsvraagstukken

Dit weekend zullen we ons verdiepen in diverse duurzaamheidsvraagstukken: hoe staat het ervoor met onze planeet en welk zicht op de toekomst hebben we? Daarbij staan we nadrukkelijk stil bij de vraag welke rol de Adventkerk bij duurzaamheidsvraagstukken inneemt of in zou moeten nemen. Wat vinden we zelf en wat zegt de Bijbel hierover?

Wanneer

We beginnen vrijdagavond 8 juli om 19:00 uur met inloop en registratie in het Koetshuis. Het programma start om 19:30 uur. We sluiten de Summer School af op zondag 10 juli met een lunch.

Aanmelden

Vanaf 3 juni kunt u hier meer informatie over het programma en de kosten vinden en kunt u zich tevens aanmelden. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar; dus weer er snel bij. Let op: de aanmelding sluit op vrijdag 17 juni.  
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: