Voldoet je woning nog wel aan al je woonwensen of is het misschien te groot geworden? Wil je liever naar een andere buurt of misschien is het onderhoud wel te veel geworden? Het kan verstandig zijn op zoek te gaan naar een geschikte 55+ woning.

Centraal in prachtige natuur

Intermezzo kan hierin voorzien. Intermezzo is gelegen in het midden van het land dichtbij het prachtige natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug te Huis ter Heide Er zijn twee soorten woningen met een oppervlakte van 50m2 of 57m2 De woningen bestaan uit twee kamers, een keuken, badkamer en een berging. Er zijn twee liften, twee fietsenstallingen en een scootmobielstalling. Ook is er een mogelijkheid voor een vaste parkeerplaats voor de auto.

Winkels en OV

Het dichtstbijzijnde winkelcentrum lig op 2,5 km afstand. Er is een goede busverbinding met het centrum van Zeist, Amersfoort, De Lage Vuursche, Hilversum en Utrecht. Binnen een straal van 4 km bevindt zich treinstation Den Dolder waar u gratis kunt parkeren. Diverse kerkelijke gemeenten zijn goed te bereiken. De woningen zijn eigendom van een woningcorporatie en er is dus een mogelijkheid (afhankelijk van het inkomen) tot huursubsidie.

Adventisten welkom

Intermezzo nodigt van harte zevendedagsadventisten uit hiervan gebruik te maken. Contactpersoon Ria Dullaart: ‘We willen graag het percentage zevendedagsadventisten binnen Intermezzo hoog houden.’

Meer informatie in de flyder van Intermezzo (pdf)

Meer weten? Ria Dullaart: r.dullaart@vredenoord.nl, 030 – 274 1946.
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: