Vandaag de dag weten we beter dan ooit tevoren hoe belangrijk een goede gezondheid is. Maar hoe onderhoud je je gezondheid zo goed mogelijk op een natuurlijke manier? Wie doet nou eigenlijk wat binnen ons kerkgenootschap als het gaat om onze gezondheidsboodschap?

Tijd iets mee te doen

Gabrielle Berger, en Daphne Ene- Christina  van gezond gelukkig leven vonden dat het tijd werd om hier iets mee te gaan doen. Daarom nodigen zij iedereen uit voor een mooie dag rond dit thema op zondag 23 oktober 2022.

Leer deze dag van ondernemers en stichtingen binnen onze kerk en wat ze te bieden hebben. Ook kun je leren hoe jij een health expo zou kunnen organiseren bij jou in de buurt. Of ga gewoon heerlijk plantaardig lunchen bij onze Vegan Chefkoks Aron en Jeffrey. Ook zullen er bij meerdere boots heerlijke snacks te koop zijn en vergeet natuurlijk Stanborough press niet met mooie boeken en vegan producten. Ook zullen de Perspectief-webinars vertoond worden voor een duidelijke uitleg over de 8 gezondheidspilaren.

Evangelisatie

Deze dag staat ook in het teken van evangelisatie, er zal namelijk een health expo zijn speciaal voor omwonenden en niet- adventisten. We vragen nadrukkelijk de adventisten om niet aan deze expo deel te nemen. Wel mag je natuurlijk gasten meenemen om hen te laten deelnemen. Voor deelname aan de health expo door niet adventisten moet bij ADRA Share en Care worden opgegeven. Dit kan via de website van Adra Share en Care

We kijken uit jullie die dag te mogen ontmoeten en neem vooral vrienden en familie mee!
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: