Vrijdagavond 22 april jl. was de tweede Potluck & Prayer meeting in Ouddorp. Hoewel er op de Zuid-Hollandse eilanden Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee geen adventkerken zijn, wonen er wel adventisten.

Tweede keer

De wens was eens een keer bij elkaar te komen op een vrijdagavond om samen de sabbat te openen met een potluckmaaltijd vooraf. De eerste keer in maart waren er zeven personen bij elkaar in Hellevoetsluis, nu waren er ook extra gasten mee uit onder andere de Oekraïne en uit Egypte. De groep bestond nu uit twaalf personen. ‘De maaltijd waarmee wij de avond begonnen was dan ook erg internationaal!’, aldus Elroy Tan, een van de initiatiefnemers.

Uitwaaien op strand

Na de maaltijd zong het gezelschap een paar liederen uit de Opwekkingsbundel met begeleiding van piano, orgel & drums. Vanwege het internationale gezelschap was de wijding bij de sabbatopening in het Engels. Hierna gingen de aanwezigen nog even uitwaaien op het strand en hebben ze een stukje gelopen met fijne gesprekken onder elkaar. Tan: ‘De volgende dag waaiden we weer uit naar de verschillende adventkerken, maar niet zonder een nieuwe afspraak gemaakt te hebben voor de volgende Potluck & Prayer meeting in mei!’

Foto’s: Mary Daniëls-Kamphuis 
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: