De adventurers, welpen, scouts, pathfinders, explorers en ambassadors van Scouts & Pathfinders werden in het weekend van 15-17 oktober in verschillende vaardigheden getraind (Landgoed Oud Zandbergen). Ter voorbereiding op de Camporee in mei 2022 maar ook voor het wedstrijdkamp in het najaar van 2022 en pandoratrail dat op 13 november 2021 gehouden wordt.

Scouts/pathfinders

Het was voor iedereen sinds lange tijd weer mogelijk om een buitenactiviteit te houden. Maar liefst 85 deelnemers waren op deze Trainingskamp afgekomen. De deelname was nog nooit zo groot. Ondanks de kou in de nacht was het overdag goed weer. Scouts en pathfinders genoten van elkaars aanwezigheid. De kinderen werden getraind in routetechnieken en hebben zelfstandig in patrouilles een eigen kamp gedraaid. Patrouille 2 was creatief en hadden een eigen recept (toetje) bedacht en gedeeld met het gehele kamp.

Welpen/adventurers

Voor de welpen/adventures was de sfeer eveneens prima. Ze hebben hun longen uit hun lijf gezongen dit weekend. Ze mochten verder het gehele weekend hun creativiteit gebruiken/loslaten. Zaterdagmiddag was er een leuke speurtocht in de bossen op het terrein van Oud Zandbergen. Er was voor hen een slaapplek in het Koetshuis. Zaterdagavond konden de welpen/adventures in pyjama genieten van een filmavond.
Het kamp werd door scouts/pathfinders en welpen/adventures gezamenlijk afgesloten. Aïcha Martijn van Scouts & Pathfinders: ‘Er hing bij beide speltakken een sfeer om jaloers op te zijn. Dat gold voor zowel leiding als bij de kinderen. Een kamp om nooit te vergeten.’
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: