Terwijl de kinderen zich vermaakten op het springkussen en met blikgooien, struinden de bezoekers langs kraampjes en kozen een lekkere lunch uit. Alles onder het genot van muziek. De Open Dag van 30 juni 2019 was – gelukkig – minder warm dan voorspeld.

Samen eten

Ontmoeten, dat staat centraal op dit jaarlijks terugkerende evenement. Ontmoetingen met departementen en medewerkers van het Landelijk Kantoor, met bestuurders, maar vooral: met elkaar. Ontmoeten, bijkletsen en samen eten. Mensen vanuit het hele land bezochten het landgoed om een deel van de dag samen te beleven. Op het grasveld voor de kramen was genoeg plek om te zitten en te genieten van de lunch.

Foto’s van Jahny Murray

Boeken

Naast eten staan boeken traditioneel gezien in de spotlight op de Open Dag. Niet alleen was Stanborough Press aanwezig met een collectie boeken en verscheidene vleesvervangers, ook ons eigen servicecentrum had mooie aanbiedingen. Het ESDA-instituut heeft dankzij donaties van leden een mooie collectie tweedehands boeken opgebouwd. Die waren voor slechts €0,50 per boek te koop in de ‘Koopjeskelder’. Wil je niet wachten tot volgend jaar? Je kunt het aanbod op afspraak bekijken. Boekdonaties blijven van harte welkom!

Volgend jaar weer

We zien jullie graag allemaal terug op de Open Dag van 2020. Vooralsnog staat die gepland op 6 september 2020. ‘Volgend jaar richten we het terrein iets anders in en hebben we ook momenten met korte, bijbelse motivational speeches’, kondigt Enrico Karg, Algemeen Secretaris alvast aan.
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2019 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: