Op 1 december 2018 besloten twaalf personen om Jezus te volgen en lieten dat aan iedereen zien door te kiezen voor de doop. Voorafgaand aan deze beslissing hield church plant E Oásis (de Oase) in Schiedam een evangelisatieweek.

Opdracht

De week stond in het teken van de opdracht uit Mattheüs 28:19: ‘Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de heilige Geest en hun te leren dat ze zich moeten houden aan alles wat ik jullie opgedragen heb.’

Met deze opdracht in gedachte organiseerde de church plant in 2018 allerlei evenementen om het woord van God te delen met vrienden, familieleden, bezoekers en iedereen in Schiedam Nieuwland.

Afsluiten

Het jaar afsluiten, dat deed E Oásis goed: door een evangelisatieweek te organiseren, van 24 november tot en met 1 december. Ze nodigden een spreker uit, deelden flyers uit en leden werden bemoedigd om erbij te zijn en hun vrienden en familieleden mee te nemen.

Dankbaar

De voorbereidingen gingen niet zonder slag of stoot, maar de organisatie zag en ervoer Gods leiding tijdens de voorbereiding en evangelisatieweek zelf. Dat twaalf personen kozen voor de doop, is een groot cadeau en daar is de Oase God ontzettend dankbaar voor.




Source link

CategoryNews

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: