Ben jij een inspirerende teamleider die graag ontwikkeling wil geven aan een lerende organisatie en altijd op zoek is naar verbeteringen binnen de intramurale zorg? Wil jij werken in een kleinschalige locatie met korte lijnen, grote mate van zelfstandigheid in je taken en een uitdagende werkomgeving? Dan nodigen wij je uit te solliciteren.

Wie zijn wij?

Vredenoord is een woonzorgcentrum voor wonen, welzijn en zorg. Vredenoord is gevestigd in de bosrijke omgeving van Huis ter Heide (Utrecht). Bewoners (100) voelen zich thuis, er is ruimte voor ontmoeting, zingeving en aandacht voor elkaar, de vraag van de bewoner is het uitgangspunt. Vredenoord is een gemoedelijke, christelijke organisatie waar iedereen welkom is. Met het motto “Hoofd, hart en handen” willen wij de uniekheid en de eenheid van de mens benadrukken.

Wij zoeken een balans in lichamelijke activiteiten, mentaal welbevinden, welzijn, creatieve activiteiten en bezinning. Onze kernwaarden zijn: professioneel, gastvrij en betrokken.

Situatie

De teamleider is de spin in het web tussen de organisatie en de medewerkers van de zorg en huiskamer(s), waarbij deze de medewerkers begeleidt en stimuleert bij het leveren van het afdelingsresultaat. De teamleider coacht de teams in hun ontwikkeling. De teamleider ontvangt leiding van de bestuurder. We zoeken zowel een teamleider voor de afdeling PG als voor de afdeling voor bewoners met een indicatie van ZZP 4 tot en met 7.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als teamleider lever je een bijdrage aan het versterken van de onderlinge relaties en de samenwerking. Je geeft medewerkers ruimte om te groeien in hun professionaliteit. De sturing is gericht op het optimaal en prettig functioneren van het team, waarbij je de verbinding weet te behouden met de belangen en doelen van de organisatie.

Als teamleider zorg je voor je de juiste kwantitatieve en kwalitatieve afstemming van de te leveren zorg op de afdeling en heb je inzicht in de financiën. Daarnaast ben je actief met het doen van verbetervoorstellen. Je creëert draagvlak voor al de plannen in de teams, ondersteund door de ondersteunende diensten. Je voert het personeelsbeleid uit; participeert in werving en selectie, voert (preventief) verzuimgesprekken en doet ontwikkelingsvoorstellen.

Je levert een bijdrage aan het organisatie- en afdelingsbeleid en vertaalt deze naar een afdelingsjaarplan. Je monitort de resultaten, zoals kwaliteit van zorg, medewerkers- en cliënttevredenheid en zet benodigde interventies in.

Aan welke eisen moet ik voldoen?

– Je beschikt over een HBO werk-en denkniveau.
– Je hebt een verpleegkundige achtergrond (BIG-registratie vereist).
– Je hebt kennis en enige jaren ervaring binnen de intramurale sector.
– Je beschikt over coachende vaardigheden.
– Je beschikt over competenties als: overtuigingskracht, overbruggen van tegenstellingen, verbindend en de dialoog kunnen aangaan.
– Je beschikt over empathisch vermogen en senioriteit.

Wat bieden wij?

– CAO VVT –FWG 55 (salaris maximaal € 4.161,92);
– Een kleinschalige locatie met een unieke identiteit en korte lijnen;
– Grote mate van zelfstandigheid in je taken;
– Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zoals voordelen bij aanschaf fiets, laptop/tablet/mobiel of een abonnement op de sportschool.

Op welke wijze kan ik solliciteren?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en CV voor donderdag 15 april 2021 naar personeelszaken@vredenoord.nl De eerste sollicitatiegesprekken zijn gepland op 20 of 21 april 2021. Mocht je nog vragen hebben? Bel dan de receptie via telefoonnummer (030) 69 31 665. Dan word je teruggebeld door HR. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: