Ben jij klaar voor een reis door de eerste hoofdstukken van Genesis? Dan hoort deel vier in de serie Adventistische Perspectieven op jouw leeslijst! In Van chaos tot toekomstperspectief neemt dr. Laurence Turner je mee en biedt een frisse kijk op de eerste elf hoofdstukken van Genesis.

Veel nieuws

Ook in zo’n bekend gedeelte van de Bijbel is nog veel nieuws te ontdekken. Verborgen schatten die door vertalingen niet naar voren komen, brengt Turner aan het licht. Hij weet zelfs de droge geslachtsregisters tot leven te brengen. Hij laat ook zien hoe belangrijk het getal zeven is. Steeds weer ligt de nadruk op dit getal en dus op de instelling van de sabbat; het loopt als een rode draad door het boek Genesis.

Over de auteur

Dr. Laurence Turner is oudtestamentisticus. Hij was docent Oude Testament op Newbold College, in het Verenigd Koninkrijk. Al zijn hele leven houdt hij zich bezig met Genesis. Zijn kennis van de oorspronkelijke taal zet hij in om het boek tot leven te brengen.

Nu verkrijgbaar

Van chaos tot toekomstperspectief is een prachtige aanvulling in de serie Adventistische Perspectieven. Het is verkrijgbaar bij het servicecentrum voor € 12,95.




Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: