Op sabbat 3 juni om 16.00 uur vindt er weer een vesperdienst plaats in het Witte Kerkje in Huis ter Heide. De vesperdiensten trekken bezoekers uit het hele land. Zij komen graag samen voor een dienst van bezinning én bezieling.

Woord, gebed, muziek en stilte

Het Witte Kerkje is een sfeervolle en ingetogen plek om in elkaars nabijheid een bijzondere dienst te beleven. Een dienst van woord, gebed, muziek en stilte.

Thema

Voorganger is deze keer ds. Jeroen Tuinstra. Hij was jarenlang jeugdsecretaris van de Nederlandse Unie en is nu voorzitter van de Adventkerk in België. Hij spreekt, naar aanleiding van een Bijbeltekst uit Genesis, over het thema Gastvrijheid, de basis van echte aanbidding. Het vesperkoor onder leiding van Peter Dingemanse verzorgt de muzikale omlijsting.

Volgende vesper: 18 november 2023

Na afloop is er, zoals altijd, tijd voor een kop thee of koffie en uitgebreid bijpraten. Bezoekers kunnen daarna opgeladen huiswaarts gaan. De meesten kijken dan alweer reikhalzend uit naar de volgende vesperdienst. Die vindt plaats op sabbat 18 november 2023 om 16.00 uur, ook in het Witte Kerkje in Huis ter Heide. Voorganger is dan ds. Wim Altink.

Nog nooit naar een vesperdienst geweest? Laat je eens verrassen en inspireren. Van harte welkom!

 
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: