Op sabbat 10 februari vindt er weer een vesperdienst plaats in het Witte Kerkje in Huis ter Heide. Het Witte Kerkje is een sfeervolle en ingetogen plek om in elkaars nabijheid een bijzondere dienst te beleven. Daarin hebben woord, gebed, muziek en stilte elk hun eigen plek.

Thema

Voorganger is deze keer ds. Guisèle Berkel-Larmonie. Zij spreekt over het thema ‘De psalm van jouw leven’. Dit onderwerp sluit naadloos aan bij het thema van het sabbatschoolboekje van het eerste kwartaal: de Psalmen. Ook in de liturgie van de dienst vind je psalmen terug, in verschillende vormen.

Muzikale omlijsting

De muzikale omlijsting van de vesperdienst is deze keer in handen van organist Robert Garms uit Enkhuizen. Voor bijpassende muzikale bijdragen zorgt celliste Rachel Daniëls. Wil je alvast in de stemming komen, en meer weten over Rachels muzikale achtergrond en activiteiten, kijk dan op rachelmusic.nl.

Na afloop is er, zoals altijd, tijd voor een kop thee of koffie en bijpraten. Bezoekers kunnen daarna opgeladen huiswaarts gaan. De meesten kijken dan alweer reikhalzend uit naar de volgende vesperdienst.

22 juni en 16 november

De vesperdiensten trekken bezoekers uit het hele land. Zij komen graag samen voor een dienst van bezinning én bezieling. Wil je ook eens komen? Laat je verrassen en inspireren. Je bent van harte welkom! Zet ook alvast de andere vesperdata van 2024 in je agenda: 22 juni en 16 november.

 Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: