Na een lange periode waarin we het, door corona, zonder vesperdiensten hebben moeten stellen, is er goed nieuws te melden. Op sabbat 6 november organiseert de Adventkerk weer een vesperdienst om 16.00 uur. Locatie is dit keer de Oude Kerk, 1e Dorpsstraat 1 in Zeist. Deze sfeervolle kerk biedt ruimte, met voldoende onderlinge afstand, aan maar liefst 130 bezoekers. De grootte van de kerk waarborgt bovendien dat we veilig bij elkaar kunnen komen. Schrijf je de datum en het tijdstip alvast in je agenda?

Spreker Lex Lijkendijk

Spreker van die dag is Lex Lijkendijk. Hij is opgeleid als theoloog aan Newbold College, heeft zijn praktijkjaar in Nederland gedaan en verhuisde vervolgens naar Denemarken. Daar studeerde hij tandheelkunde. Later combineerde hij een parttime predikantschap met zijn tandartspraktijk. De vesperdiensten bieden sinds de start in 2017 een warme plek aan (advent)gelovigen uit heel Nederland. De liturgie biedt ruimte voor verdieping, stilte en muziek.

Van harte welkom

Je bent er van harte welkom. Houd je er wel rekening mee dat er geen kinderopvang is? Mochten de coronamaatregelen aangescherpt worden tegen die tijd, dan kan dat invloed hebben op de geplande dienst. Houd daarom onze site  in de gaten. Wij zien er erg naar uit jou weer te ontmoeten. Graag tot dan!
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: