5 maart was het internationale vrouwendag in de Adventkerk. Het Nederlandse departement Jongeren & Gezinnen had een programma samengesteld voor deze speciale dag met als thema: BE YOU! Dit kant en klare programma konden gemeenten vooraf gratis bestellen, zodat de vrouwendag heel gemakkelijk in de plaatselijk gemeente georganiseerd kon worden.

27 gemeenten

Er is massaal gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Maar liefst 27 gemeenten hebben het BE YOU! programma aangevraagd. Het was een unieke, bijzondere ervaring, heel veel vrouwen op verschillende plekken, allemaal genietend van dezelfde liederen, icebreaker en activiteiten. Heidi Moorman had voor deze dag een bijzondere, persoonlijke bemoediging gemaakt, waarvan de vrouwen onder de indruk waren. Ook was er overal heerlijk eten te vinden. Op de ene locatie een intieme setting met een stuk of tien vrouwen, op andere locaties gezellig druk met meer dan vijftig vrouwen.

Goed

Voor God ben jij helemaal goed zoals je bent! Wees jezelf! De vrouwen maakten allemaal een prachtige collage waarin ze zichzelf lieten zien. Dit zorgde voor hilariteit, veel gelach en hier en daar een traan. Gemeente Den Haag had uitgepakt door voor alle vrouwen een speciaal BE YOU! t-shirt te maken. Één van de deelneemsters zei: ‘Mijn allereerste vrouwendag, wat een opbouwende, geslaagde middag en goed georganiseerd!’

BE YOU! in beeld

Op de Advent Vrouwenpagina op Facebook zijn veel foto’s en filmpjes terug te zien van deze unieke vrouwendag. Bij deze een woord van dank aan alle vrouwen die in de plaatselijke gemeenten de organisatie voor deze middag voor hun rekening hebben genomen.
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: