Zorgprofessional en interesse om te werken in een professionele zorgorganisatie (VVT-sector) met een adventistische identiteit? Dan is werken binnen Vredenoord misschien wel iets voor jou.

Ontmoeting en zingeving

Vredenoord is een woonzorgcentrum voor wonen, welzijn en zorg en gevestigd in de bosrijke omgeving van Huis ter Heide. Bewoners (110) voelen zich thuis, er is ruimte voor ontmoeting, zingeving en aandacht voor elkaar. De vraag van de bewoner is het uitgangspunt. Vredenoord is een gemoedelijke organisatie waar iedereen welkom is.

‘Hoofd, hart en handen’

Met het motto ‘Hoofd, hart en handen’ wil Vredenoord de uniciteit en de eenheid van de mens benadrukken. Wij zoeken een balans in lichamelijke activiteiten, mentaal welbevinden, welzijn, creatieve activiteiten en bezinning. Onze kernwaarden zijn: professioneel, gastvrij en betrokken. De Adventkerk heeft vanwege de adventistische identiteit een bijzondere band met dit woonzorgcentrum.

Reageer!

Nieuwsgierig geworden kijk gerust eens op de website voor de actuele vacatures;  of neem contact op met Berry Quak (Bestuurder): b.quak@vredenoord.nl  of Tatia Diekman (Adviseur): t.diekman@vredenoord.nl
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: