Na een periode van afnemende gezondheid overleed eind december ’22 Wiebe Bouwhuis. Hij was 52 jaar lang dooplid en vele tientallen jaren een betrokken en actief lid van de gemeente Almelo.

Vormgever

Wiebe was vele jaren werkzaam als vormgever in de grafische sector. Deze creatieve vaardigheden kon hij ook goed inzetten in de kerk. Zo was hij pionier met video-opnamen, startte met een kerkbulletin, maakte een website en zette multimedia in bij de kerkdiensten. In de coronatijd heeft Wiebe zich buitengewoon verdienstelijk gemaakt met het opnemen en monteren van de onlinediensten van Noordoost Nederland.

Boskapel

Ook verrichtte hij veel hand- en spandiensten in en om de boskapel van de gemeente Almelo, een plek waar hij graag kwam. Kortom: op Wiebe kon je bouwen en hij bouwde weer op Hem. Wiebe was een gelovig en zorgzaam mens, hield van muziek en had een hart van goud. Wiebe was 27 jaar samen met Carol die door hem Jezus leerde kennen. Ds. Jurrien den Hollander bepaalde ons tijdens de uitvaartdienst bij Psalm 139: ‘U kent en doorgrondt mij.’ Afgesloten werd met het lied ‘Op die dag, dan zijn wij bij Jezus en klinkt het overwinningslied.’ Vanuit dat perspectief leefde Wiebe.
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: