Nieuwe leden Groningen | Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten

Nieuwe leden Groningen | Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten
by

In een fijne, warme dienst werden vijf mensen lid van de adventgemeente Groningen. Annemiek Kimberley Rosaria, Margery Didier, Maurice Montas en Daniel Jan Goedhuis kozen op sabbat (zaterdag) 16 juni voor de doop, Tabitha Stom werd opgenomen op belijdenis van haar geloof.

Kennismaking

Kimberly wilde al lange tijd gedoopt worden. Het was op de dag af vier jaar geleden dat haar moeder in haar armen overleed, wat de dag voor haar extra speciaal maakte. Dat Jezus de dood heeft overwonnen is een machtig symbool voor haar.

Margery leerde de kerk kennen door een vriendin. Na bijbelstudie koos ze ervoor om zich aan te sluiten bij de kerk. Maurice kende de kerk al van Sint Maarten, waar hij met veel adventisten sprak en de boodschap van de kerk bestudeerde. Omdat hij nu in Nederland studeert, zocht hij de kerk in Groningen op.

Daniel leerde de kerk kennen door zijn vrouw, in Suriname. Hij nam deel aan de bijbelstudies om iets meer van het geloof te begrijpen, maar werd erdoor gegrepen. Daniel voelde de kracht en uitnodiging van Jezus om zijn leven met Hem te verbinden en gaf daar de 16e gehoor aan.

Nieuw thuis

Tabitha is al lange tijd adventist, maar was helaas uitgeschreven door haar vorige gemeente. In Groningen vond zij een nieuw thuis; de gemeente heette haar enthousiast welkom.Source link

Comments

comments


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *