Op sabbat 29 januari vond de Landelijke Bijbelquiz weer plaats. Er deden 18 gemeenten mee aan de quiz met 26 groepen volwassenen en 7 groepen kinderen. Bij sommige gemeenten konden de deelnemers niet wachten tot het zover was en werd al ruim van te voren gevraagd welke Bijbelboeken bestudeerd konden worden. (Dit stond ook in de spelregels vermeld). Grote winnaar dit jaar is de gemeente Arnhem die zowel bij de volwassenen als bij de kinderen als eerste het juiste antwoord wist door te bellen. Gefeliciteerd!

Hersenkraker

Veel groepen deden de quiz online, terwijl enkele groepen fysiek bij elkaar kwamen. Voor degenen die voor het eerst online meededen was het even wennen. Er waren heel veel vragen, die lang niet allemaal even gemakkelijk te beantwoorden waren. Ook het raadsel was een echte hersenkraker. Slechts vier groepen bij de volwassenen en drie bij de kinderen is het gelukt om binnen de tijd het raadsel op te lossen. Pfff, zou het volgend jaar weer zo’n uitdaging zijn?!

Hoe makkelijk of moeilijk het ook was, we merkten veel enthousiasme bij de deelnemende groepen en een gezonde geestdrift om de raadsels zo snel mogelijk op te lossen. We hopen dat iedereen die heeft mee gedaan een gezellige en leerzame sabbatmiddag heeft gehad.




Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: