Op sabbat 26 februari is er weer een vesperdienst om 16.00 uur. Locatie is ook deze keer de Oude Kerk, 1e Dorpsstraat 1 in Zeist. Deze sfeervolle kerk biedt ruimte, met voldoende onderlinge afstand, aan maar liefst 130 bezoekers. De grootte van de kerk waarborgt bovendien dat we veilig bij elkaar kunnen komen.

SPREKER Reinder bruinsma

Spreker van die dag is Reinder Bruinsma. Ds. Bruinsma is emeritus-predikant en heeft de Adventkerk ruim veertig jaar in diverse functies gediend, waar onder het voorzitterschap van de Nederlandse Unie. Hij heeft vele boeken en artikelen geschreven en doet dat nog steeds. In 2020 verscheen in de reeks Adventistische Perspectieven het boek ‘Ik heb een toekomst’, over dood, opstanding en eeuwig leven van zijn hand. Dit jaar voegt hij daar het volgende boek aan toe onder de titel ‘Hij komt’. Waarom, wanneer en hoe komt Jezus Christus terug? Naast het schrijven is ds. Bruinsma actief met preken, doceren en het verzorgen van lezingen in binnen- en buitenland.

vesperdiensten sinds 2017

De vesperdiensten bieden sinds de start in 2017 een warme plek aan (advent)gelovigen uit heel Nederland. De liturgie biedt ruimte voor verdieping, stilte en muziek. Je bent er van harte welkom. Mochten de coronamaatregelen aangescherpt worden tegen die tijd, dan kan dat invloed hebben op de geplande dienst. Houd daarom onze site in de gaten. Wij zien er erg naar uit jou weer te ontmoeten. Graag tot dan! Je hoeft je niet van tevoren aan te melden.
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: