Het derde en laatste deel van de Voorleesbijbel staat op het punt van verschijnen. We verwachten dat deze Voorleesbijbel eind juni in onze webwinkel te koop is.In 2020 kwam het eerste deel uit van de Voorleesbijbel, geschreven en uitgegeven door de Adventkerk. Een jaar later verscheen het tweede deel.

Bijbelgetrouwe weergave

De Voorleesbijbel bevat een bijbelgetrouwe weergave van de kernverhalen uit de Bijbel, vertaald naar de taal- en de belevingswereld die voor de jonge luisteraar aantrekkelijk is. Begrippen en emoties binnen de voorleesverhalen worden al vertellend toegelicht op een manier die jonge kinderen begrijpen. De verhalen die niet geschikt zijn voor deze leeftijdsgroep komen niet aan bod.

Deel 1 neemt je mee in 52 verhalen door het eerste deel van de Bijbel. Het zijn de verhalen vanaf de schepping tot en met koning David. Deel 2 omvat de Bijbelse verhalen van Koning David tot en met het verhaal van het verloren schaap.

Ervaringen

Enkele ervaringen met de Voorleesbijbel uit het land:

‘De zoon (5) van vrienden van mij had een oude kinderbijbel waar hij graag uit las. De ouders, die zelf niet zoveel met de Bijbel hebben, werden er minder vrolijk van. Zij vonden dat die kinderbijbel te veel akelige verhalen bevatte. Dus heb ik hen de Voorleesbijbel cadeau gedaan. Beide kinderen reageerden gelijk vol enthousiasme. Na een paar weken liet de moeder mij weten dat ze iedere avond uit de nieuwe Voorleesbijbel lazen. Deze versie bevalt de ouders een stuk beter en zo is het hele gezin blij!’

‘Onze kleinkinderen eten wekelijks bij ons en de oudste (3) pakt regelmatig na het eten de Voorleesbijbel uit de kast om samen in te lezen. Hoewel ze nog wat te jong zijn om er echt de aandacht bij te houden, trekken de leuk geschreven verhalen en mooie plaatjes hen toch.’

Als u de Voorleesbijbel nog niet in huis heeft, kijk dan snel in onze webwinkel om deel 1 en/of deel 2 te bestellen.
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: