Heb je weleens afgevraagd waar je geld naar toe gaat als je tienden en giften aan de kerk geeft? Frensly Panneflek, lid van het Bestuur van de GCAS ( General Conference Accounting Services) zal je op 19 juni meenemen vanaf de eerste donatie aan je lokale kerk tot aan de grote uitgaven op wereldniveau.

Dit gebeurt tijdens de landelijke penningmeestersdag op ons Landelijk Kantoor (Huis ter Heide).

Dynamiek

Als penningmeester ben je lid van het bestuur van de lokale kerk. De kerk kan niet draaien zonder financiën. Het overbrengen van je verhaal aan het bestuur binnen de dynamiek van een kerkbestuur is soms uitdagend en mooi. Kom en hoor hoe onze secretaris Enrico Karg je op de penningmeestersdag meeneemt in de wereld van besturen.

Reilen en zeilen

Inzicht krijgen in het reilen en zeilen van de penningen op het Uniekantoor hoor je van Rozita Panneflek, landelijk penningmeester van de Adventkerk. En als laatste hebben wij ons vragenuurtje over Conscribo. Een aantal jaren geleden zijn wij overgestapt op het financiële systeem Conscribo. Mede omdat de overheid fraude wil bestrijden en witwassen van gelden wil voorkomen. Verder was het belangrijk dat de lokale kerken hun administratie vastlegden in een gedegen financieel pakket. Na onderzoek is er voor Conscribo gekozen. Een deskundige zal al je vragen over dit systeem beantwoorden in deze sessie.

Aanmelden

Aanmelden kan via de mail: finance@adventist.nl Voor een lunch wordt gezorgd.

 
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: