Het was op zondag 2 juli eindelijk weer zo ver: een Summerfair op landgoed Oud Zandbergen vlak bij ons landelijk kantoor. Door de coronajaren was er vanaf 2020 geen open dag meer geweest. Maar dit jaar kon het weer onder een nieuwe naam: Summerfair! Het enthousiasme overheerste bij de bezoekers aan de Summerfair die druk werd bezocht.

Er was deze keer een gevarieerd programma samengesteld: zestig kraampjes (onder andere met heerlijk eten), workshops vanuit de departementen, een wandeling over het landgoed, Perspectieflezingen over gezondheid, maar ook ontmoeting. Organisator Heidi Moorman (beheerder van het landgoed) in een terugblik: ‘Allereerst was het prachtig weer. Maar het was niet mogelijk geweest dit te organiseren zonder de lieve vrijwilligers die vanuit het hele land naar ons landgoed waren gekomen om mee te helpen. Ik ben ze zeer dankbaar.’

Workshop houtatelier

Bijzonder was ook de workshop houtbewerking van atelier Guts en Klopper. Deelnemers konden aan de slag met hout.

Bezoeker Simone Leentvaar heeft de Summerfair als volgt ervaren: ‘Het was een prachtige dag waar je iedereen zag genieten. Genieten van de omgeving, van elkaar en van de leuke workshops en de interessante lezingen. En natuurlijk het eten waar velen weer zo hun best op hadden gedaan. Organisatie was weer top!

Supervriendelijk

Megan die meehielp met het organiseren van het ontbijt voor de vrijwilligers: ‘De locatie is prachtig en de gastvrijheid is echt een tien! De bijgewoonde workshop vond ik heel leuk en iedereen was supervriendelijk.’

Tot slot Heidi Moorman: ‘We zijn met z’n allen trots op dit mooie landgoed waar al zoveel historische voetstappen zijn gezet. Ik kreeg ook enthousiaste reacties op de geplante wilde bloemen en het hogere gras.
Men was blij dat we meer rekening hielden met de bijen en vlinders. Ik zou zeggen: op naar de Summerfair 2024!’
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: