Veel adventgelovigen troffen elkaar op sabbat 3 juni bij de vesperdienst in het Witte Kerkje in Huis ter Heide. De vesperdiensten trekken bezoekers uit het hele land. Zij komen graag samen voor een dienst van bezinning én bezieling. Elkaar na afloop treffen bij een kopje koffie of thee, met gelegenheid om bij te praten, is voor velen een waar feestje.

Woord, gebed, muziek en stilte

Het Witte Kerkje is een sfeervolle en ingetogen plek om in elkaars nabijheid een bijzondere dienst te beleven. Een dienst van woord, gebed, muziek en stilte. Het prachtige orgelspel nodigt uit tot uitbundige samenzang. Voorganger was dit keer ds. Jeroen Tuinstra. Hij sprak over het thema Gastvrijheid, de basis van echte aanbidding. Aan de hand van de verhalen van Abraham en Lot, liet hij zien wat gastvrijheid eigenlijk is. Het vesperkoor onder leiding van Peter Dingemanse bracht mooie muziek ten gehore.

Terugkijken

De vesperdienst is opgenomen en terug te kijken via deze link.

De meeste bezoekers verheugen zich alweer op de volgende vesperdienst. Die vindt plaats op sabbat 18 november 2023 om 16.00 uur, in het Witte Kerkje in Huis ter Heide. Voorganger is dan ds. Wim Altink, voormalig voorzitter van de Adventkerk in Nederland.

Welkom

Ben je nooit naar een vesperdienst geweest? Laat je eens verrassen en inspireren. Van harte welkom op 18 november!

 
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: