Nico was al lid van de Adventkerk in Indonesië. Na zijn aankomst in Nederland voelde hij zich ook thuis in de Nederlandse kerk. Hoewel zijn vrouw lid was van een andere geloofsgemeenschap, bracht zij hem trouw iedere sabbat naar de kerk.

Vonk

In hun jeugdjaren hadden Nico en Lucie al een relatie, maar die verwaterde. Jaren later kwamen zij op wonderlijke wijze elkaar opnieuw tegen. De vonk sprong nu pas echt over en ze trouwden. Nico was een rustige en trouwe man met fototoestellen als hobby. Wie bij Nico en Lucie thuis kwam, zag een prachtige uitstalling van fototoestellen in hun woonkamer.

Utrecht

Lucie, de vrouw van Nico, wilde dat de veelal oudere familie- en kennissenkring op de dag van de uitvaart niet al te veel heen en weer hoefden te rijden. Na de dienst in de Utrechtse Triomfatorkerk en de mogelijkheid tot condoleren reed daarna de lijkwagen met alleen Nico daarin naar het crematorium. De aanwezigen ‘zwaaiden hem samen uit’ en bemoedigden elkaar daarna nog in de kerk. Dit werd als prettig ervaren.
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: