Rick was de vrolijke noot. Hij stond bekend om zijn lach, vrolijke inborst en behulpzaamheid. Hij was zeer betrokken bij de gemeente Groningen: als jeugdleider en in de sabbatschool. Sinds 1 januari dit jaar had Rick de taak van hoofd sabbatschool aanvaardt. Dat deed hij graag en met plezier.

Klussen

Ook was Rick graag van de partij wanneer er in of aan de kerk geklust werd. Bijbellezen en nieuwe dingen ontdekken vond Rick heerlijk. Daarbij was zijn vertrouwen steeds gericht op dat wat God voor ons doet en de belofte dat we eenmaal oog in oog met Hem zullen staan. Zijn lievelingslied, beluisterd tijdens de afscheidsdienst, was dan ook ‘Wat een dag’.  Rick was een tevreden mens. Hij had niet veel, maar was blij met wat er was. Hij werkte graag in de bibliotheek. In archieven speuren was zeker een passie voor hem.

Grote leegte

Zijn overlijden laat een grote leegte achter voor zijn beide ouders, broer, zus en schoonzus en zijn neefje en beide nichtjes. Ook in de gemeente zal hij zeer gemist worden. Paulus eindigt het gedeelte in I Tessalonicenzen 4 met de woorden van vers 18: ‘Troost elkaar met deze woorden.’ Predikant Jan Rokus Belder die voorging in de dienst: ‘Het is van harte de wens dat een ieder die Rick mist, troost mag vinden bij onze hemelse Vader en uit wil kijken naar die dag waarop Jezus terug komt om ons bij zich te halen.’
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: