Tijdens de Trans Europese Divisie (TED) Pathfinder Bible Experience op 16 april 2022 kwamen meer dan 500 Adventurers en Padvinders/Scouts samen in het Europa hotel in Belfast.

Kennis Ruth en 1 Koningen

Meer dan 34 groepen zijn de uitdaging aangegaan om hun kennis over Ruth en 1 Koningen te testen. Tijdens het TED Pathfinder Bible Experience finale vertegenwoordigde Kortrijk België en JFC Explorers Nederland (zie foto). Op 15 april 2022 was er een officiële opening in de Zevendaagse Adventisten kerk in Belfast. Adventurers en Padvinders/scouts uit de hele divisie openden samen de sabbat.

Onvergetelijk weekend

Op 16 april 2022 tijdens de PBE hebben de groepen rond 90 vragen over Ruth en 1 Koningen beantwoord. Zowel Kortrijk en JFC Explorers zijn derde geworden. Beide groepen hebben het heel goed gedaan. Het was een onvergetelijk weekend in de prachtige stad van Belfast, waar Gods woord, samenzijn en plezier centraal stond.
Aïcha Martijn van Scouts & Pathfinders:  ‘We willen alle Adventurers/welpen en padvinders/scoutings groepen bedanken voor hun deelname aan de ABE en PBE. Wij nodigen jullie van harte uit om volgend jaar weer deel te nemen aan de ABE of de PBE. Volgend jaar testen wij onze Bijbelkennis over het evangelie van Johannes. Tot de volgende keer!’
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: