Het unieke online muziekfestijn Vision was vorig jaar een groot succes. Daarom organiseerde het jongerendepartement van het Europese hoofdkantoor en de jeugdleiders van de verschillende Europese landen dit jaar een nieuwe editie van Vision. Een leuke muzikale start van het jaar 2022!

Nederlandse inbreng

Muzikale jongeren uit verschillende Europese landen deelden tijdens Vision hun talenten met ons. Elk land verzorgde één optreden. Vanuit heel Europa kon er tijdens de uitzending gestemd worden en dat werd ook massaal gedaan. Dit resulteerde in niet één, maar zelfs twee winnaars: Zweden & Finland. Erg trots zijn we op onze Nederlandse inzending; Celine van Valen met het zelfgeschreven lied: Teach me, waarmee een mooie zesde plek werd bemachtigd. Je kunt het lied hier zien en beluisteren.

De smaak te pakken? Dan kun je hier Vision 2022 volledig terugkijken. Voor volgend jaar staat Vision gepland op zaterdagavond 7 januari 2023. Vind jij het leuk om een eigen lied te schrijven en Nederland te vertegenwoordigen? Neem dan contact op met het departement Jongeren & Gezinnen.
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: