Woonzorgcentrum Vredenoord in Huis ter Heide bestaat dit jaar 70 jaar. Tijd voor een feestje! ‘Om de mensen weer wat dichter bij elkaar te brengen en dat gaan we dit jaar dan ook zeker doen. We willen het hele jaar door dit met thema’s vieren en daar hoort onder andere een expositie en een reünie bij’, schrijft vrijwilligerscoördinator Els Schuitevoerder.

Fotomateriaal en verhalen gevraagd

Nu is de vraag of er mensen zijn die fotomateriaal of verhalen hebben met betrekking tot Vredenoord. Dit zouden de organisatoren graag willen lenen of mogelijk kopiëren om in de expositie te gebruiken. De expositie wordt gehouden vanaf 1 mei t/m eind juli 2022. Heeft u bij Vredenoord gewerkt of hebt u nog contact met mensen die hier hebben gewerkt, dan is dit een mooie gelegenheid om eens contact met hen op te nemen. En wilt u ter gelegenheid van dit 70-jarig bestaan langskomen? Dan kan dit. Volg dan de verdere berichtgeving.
Neem gerust contact op met Theo van Viersen of Els Schuitevoerder. t.vanviersen@vredenoord.nl of E.schuitevoerder@vredenoord.nl Bellen mag ook, naar nummer 030-6931665.
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: