Gerjan was een actieve vriend, echtgenoot en vader. Geloof was voor hem altijd dichtbij. Samen met zijn vrouw Irene hield hij van reizen en actieve uitstapjes. Ook liepen zij samen al eens een marathon.

Observerend persoon

Gerjan groeide op in een groot gezin en was vaak een observerend persoon. Hij plaatste zichzelf niet op de voorgrond, maar was wel altijd actief aanwezig. Op de ochtend van 13 december 2022 ging Gerjan gewoon naar zijn werk. Het leidde hem naar Florennes in België. Op het werk werd hij onwel en kreeg op zeker moment een hartstilstand. Pogingen om hem te reanimeren mochten niet meer baten.

Geliefd

Tijdens de uitvaart in Breda bleek dat hij geliefd was. Uit het hele binnen- en buitenland waren mensen naar Breda gekomen om hem de laatste eer te bewijzen. Ds. Bert Nab die voorging in de dienst: ‘Samen met hen die achterblijven kijken we uit naar het moment dat we Gerjan opnieuw kunnen ontmoeten en hij zijn gezin weer in de armen kan sluiten. In de tussentijd wensen we Irene, de kleine Noa en alle familieleden veel kracht en sterkte toe en spreken de wens uit dat zij die kracht zullen vinden in de liefdevolle nabijheid van onze Heer.’
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: